Olen Hanne

36-vuotias hyvinvointivalmentaja ja personal trainer

Teini-ikäisen pojan äiti

 

Unelmien toteuttaminen ja hyvinvoinnin jakamisen matkani alkoi v. 2015:

Hyvinvointivalmentaja v.2015 (Trainer4you)

Kuntosalivalmentaja v.2015 (Trainer4you)

Personal trainer v.2016 (Trainer4you)

NLP perusteet- verkkokurssi v 2016 (Verkkovalmennukset)

 

Aiemmin, vaikka liikuin ja tein mielestäni hyviä valintoja ruokavalion suhteen, ajauduin kuitenkin ruuhkavuosien pyörteissä stressin aiheuttamaan ylirasitukseen. En antanut levolle ja palautumiselle riittävästi arvoa ja aikaa vaan puskin itseni jaksamisen äärirajoille. Kunnes kehoni pysäytti pelin ja pysäytti minut. Oli pakko palata perusasioiden äärelle, oli tullut aika tutkia terveyttä ja hyvinvointia uudesta näkökulmasta – se ei ollutkaan itsestäänselvyys.

Tämän jälkeen olen syventynyt vielä hakemaan lisää tietoa kehon toiminnoista ja mm. ruokavalion merkityksestä hyvinvointiin.

Hieman aiempaa koulutus-/ työtaustaani:

Opiskelin kukkien sidontaa ja työskentelin kukkakaupoissa

Työskentelin toimistossa ja opiskelin taloushallintoa

Työskentelin viimeiset 9 vuotta kansainvälisessä yrityksessä osto-assistenttina

 

Puhdas  ravinto on suuri intohimoni. Ravinnon osalta tehdyt valinnat vaikuttavat suuresti hyvinvointiin ja terveyteen. Se tuo keholle ravinteita, energiaa ja elinvoimaa, saa ihon hehkumaan ja ajatuksen kulkemaan, unohtamatta vaikutusta liikuntaan, suorituskykyyn ja kehitykseen.

Puhdas ruoka on valmennuksissani suuressa roolissa.

 

Liikunta on ihanaa ja parasta se on silloin kun keho toimii, on vastaanottavainen liikunnalle ja varsinkin nykyään kun kehoni kykenee stressin jäljiltä jo palautumaan ja kehittymään. Liikunnan hyödyt hyvinvointiin on valtavat, varsinkin silloin kun ne toteutetaan oikeassa mittasuhteessa rasitukseen ja palautumiseen.

 

Olen iloinen ja pidän yllä positiivista ajattelua ja hyvää energiaa.

Nautin elämästäni juuri nyt ja olen kiitollinen siitä että saan elää elämääni hyvinvoinnin parissa, kehittyä, oppia kokoajan uutta ja jakaa hyvinvointia ympärilleni <3